FWP

Persoonlijke Fotografie Cursus

Wil je jouw foto's naar een volgend niveau tillen? Leer fotograferen als een professionele fotograaf met deze persoonlijke fotografie cursus.

Persoonlijk is ook echt persoonlijk

Ik vind het niet fijn om te werken met een vast lesprogramma, omdat ieders leerdoelen verschillend zijn. Voorafgaand aan onze dag samen bespreken we op welk niveau je nu zit en wat jouw leerdoelen zijn. Op basis daarvan kijk ik samen met jou hoe we de cursusdag het beste in kunnen delen. Dit betekent dus ook dat je geen cursus zult hebben in een groep, maar dat de cursus volledig 1-op-1 zal zijn. Zo bereiken we maximaal resultaat aan het eind van de cursusdag.

Meer van mijn werk zien?

Trouwfotografie bij Froukje Wilming Photography

Veel ervaring

Kleine bruiloften, grote bruiloften, uitbundige bruiloften, traditionele bruiloften, exotische bruiloften. Ik heb alle soorten en maten bruiloften gefotografeerd.

Beste fotoapparatuur

Niets mag in de weg staan om de mooiste foto's te maken. Daarom gebruik ik de beste en nieuwste fotoapparatuur om jullie bruiloft haarscherp vast te leggen.

Geen stress

Hoe moet ik staan? Sinds wanneer heb ik deze armen en waar laat ik ze? - Geen zorgen! Ik coach jullie op een ontspannen manier, zodat jullie je nergens druk over hoeven te maken. Je bent in goede handen!

Oog voor de gasten

Die geweldige dans move van je neef. Een traan van geluk bij oma. Veel van die dingen zullen door de drukte langs jullie heengaan. Ik ben er om al die details vast te leggen, zodat jullie er later nog van kunnen nagenieten.

Persoonlijke fotoreportage

Trouwfotografie die echt bij jullie persoonlijkheden past. Ik maak zo min mogelijk geposeerde shots, maar probeer zoveel mogelijk spontane foto's te maken waar jullie echt jezelf zijn.

100% enthousiasme

Als je graag een serieus kijkende fotografe wil hebben moet je verder zoeken 😉 Ik word heel vrolijk van al die blije mensen. Hopelijk kan mijn enthousiasme iets aan jullie dag toevoegen!

Tarieven Trouwfotografie

Hieronder staan de drie voordeelpakketten die het meeste werden gekozen door bruidsparen die jullie voorgingen. Hebben jullie al een keuze hebben gemaakt, twijfelen jullie nog of willen jullie een pakket op maat? Neem contact op en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Check snel of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Willen jullie eerst nog meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Comfort

Dagdeel fotografie

1475,-
6 uur fotografie
200 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (30 pagina's)
100 km reiskosten inbegrepen*

Royal+

Uitgebreide bruiloft

1890
10 uur fotografie
400 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (32 pagina's)
€50 korting op verlovings shoot
100 km reiskosten inbegrepen*
Same day edit**

Comfort

Dagdeel fotografie

1475,-
6 uur fotografie
200 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (30 pagina's)
100km reiskosten inbegrepen*

Royal+

Uitgebreide bruiloft

1890,-
10 uur fotografie
400 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (32 pagina's)
100km reiskosten inbegrepen*
€50 korting op verlovingsshoot
Same Day Edit**

Pakket op maat of hulp nodig bij het kiezen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Over Mij

Mijn naam is Froukje Wilming en ik ben een fulltime fotografe uit Friesland, wonend in Zaandam. Mijn stijl is misschien wel het best als iets journalistieks te beschrijven; in elke foto die ik maak probeer ik een verhaal te vertellen. Een verhaal waar puurheid mijn streven is. De momenten moeten zo zijn vastgelegd alsof jij je zo weer in het moment kunt wanen bij het zien van de foto. Ik fotografeer zoals jij bent met focus op emotie. Iedereen, elk gevoel en elke plek is anders, en op die manier is het fantastisch om dat vast te leggen.
Ik vind het heerlijk om op een creatieve wijze het beste van alles naar boven te halen. Ik hou ervan om portretten en reportages te maken, evenementen en bruiloften vast te leggen, maar eigenlijk is er nog zoveel meer! Toch is het allerbelangrijkste om de grote én kleine momenten in je leven te blijven herinneren zoals het écht was.

Op mijn site zie je een kleine glimp van mijn werk, maar wil je meer weten, schroom niet en let’s have a talk!

Froukje_Portret

Contactaanvraag - Comfort

Bedankt voor jullie interesse in pakket comfort! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Royal

Bedankt voor jullie interesse in pakket Royal! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Royal+

Bedankt voor jullie interesse in pakket Royal+. Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Pakket op maat / Keuzehulp

Bedankt voor jullie interesse in mijn fotografie! Vertel me meer over jullie eisen, wensen en voorkeuren. Hopelijk kunnen we dan samen een prachtig fotografiepakket voor jullie samenstellen.

Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld