FWP

Portretfotografie

Zakelijke foto voor op je profiel of je CV? Nieuwe headshots als artiest? Voor die perfecte instagram post? Als aandenken voor je geliefde? Voor een zelfvertrouwen boost? Er zijn ontelbare goede redenen om een fotoshoot te doen. Ik breng jou op je mooist in beeld, zodat je foto’s hebt waar je nog jaren met plezier naar terug kunt kijken!

Informatie & Tarieven Portretfotografie

Portretfotografie voor elk doel

Zakelijke foto voor op je profiel of je CV? Nieuwe headshots als artiest? Voor die perfecte instagram post? Als aandenken voor je geliefde? Voor een zelfvertrouwen boost? Er zijn ontelbare goede redenen om een fotoshoot te doen. Ik breng jouw op je mooist in beeld, zodat je foto’s hebt waar je nog jaren met plezier naar terug kunt kijken!

Portretfotografie met een verhaal

Professionele foto’s van jezelf. Aan de hand van een gesprek probeer ik het beste uit jou naar boven te halen. Een goede portretfoto zegt meer dan 1000 woorden, het vertelt jouw verhaal. Ik kijk naar jouw karakter en je sterke kanten. Op die manier creëren we samen een fotoreportage die echt bij jouw past.

Meer van mijn werk zien?

Portretfotografie bij Froukje Wilming Photography

Ervaren fotografe

Ik heb al vele fotoshoots gedaan. Zakelijke shoots, model en artiesten shoots, loveshoots en nog veel meer. Hierdoor weet ik bij elke fotoshoot hoe ik jouw het beste in beeld breng!

Ontspannen fotoshoot

Een fotoshoot doe je waarschijnlijk niet elke dag. Maak je daar geen zorgen over! Ik coach je op een ontspannen en ongedwongen manier door de fotoshoot heen zodat je op de foto's echt jezelf kunt laten zien.

Beste fotoapparatuur

Ik maak gebruik van professionele camera's, lenzen en flitsers. Hierdoor staat er niets in de weg om jouw te voorzien van foto's met de mooiste kleuren op de hoogste resolutie.

Overal in Nederland

Ik ken veel mooie plekjes om te shooten. Heb je zelf een mooie locatie? Dat kan! Ik kom met mijn mobiele fotostudio naar jou toe, waar dan ook in Nederland.

Zakelijk overtuigend

Zakelijk Sterk

Zakelijk overtuigend

Zakelijk Sterk

Zakelijk Sterk

Overtuigende portretfotos

Tarieven Portretfotografie

Hieronder staan de drie voordeelpakketten die het meeste werden gekozen door andere klanten. Heb je hulp nodig bij het kiezen of ben je geïnteresseerd een pakket op maat? Neem daarover vooral contact met mij op!

Talent

Basis Soloshoot

175,-
1 uur fotoshoot
15 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Op locatie in heel Nederland
Persoonlijke coaching

Pro+

Professionele shoot tot 4 personen

345,-
2 uur fotoshoot
50 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Op locatie in heel Nederland
30 km reiskosten inbegrepen*
Persoonlijke coaching

Talent

Basis Soloshoot

175,-
1 uur fotoshoot
15 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Op locatie in heel Nederland*
Persoonlijke coaching

Pro+

Professionele fotoshoot tot 4 personen

345,-
2 uur fotoshoot
50 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Op locatie in heel Nederland*
30 km reiskosten inbegrepen
Persoonlijke coaching

Meer dan 4 personen of pakket op maat?

Shoot met meer dan 4 personen?

Extra informatie portretfotografie

Contactaanvraag - Talent

Bedankt voor je interesse in pakket talent! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Pro

Bedankt voor je interesse in pakket pro! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Pro+

Bedankt voor je interesse in pakket pro+. Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Pakket op maat

Bedankt voor je interesse in een pakket op maat. Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld