FWP

Trouwfotografie

Hij komt eraan! De dag waar jullie liefde groots mag worden gevierd. Een bruiloft is misschien wel een van de mooiste dagen uit jullie leven. Het zou voor mij een enorme eer zijn om jullie met mijn trouwfotografie te voorzien van unieke beelden waar jullie altijd met plezier op terug kunnen kijken.

Trouwfotografie met jouw karakter

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dat betekent dat jullie waarschijnlijk opzoek zijn naar iemand die professionele trouwfoto’s kan maken. Ik ben al meer dan vijf jaar actief als trouwfotograaf en heb daarmee al heel wat bruiloften vastgelegd. Trouwfotografie is daardoor een van mijn specialisaties. Ik heb over de jaren geleerd hoe enorm belangrijk het is om als fotograaf een goede klik met het bruidspaar te hebben. Ik loop immers de hele dag om jullie heen! Een goede klik kun je aan de kwaliteit van de foto’s aflezen. Om deze reden heb je bij mij altijd een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze manier zitten jullie nog nergens aan vast en kunnen we elkaar eerst op een ontspannen manier leren kennen. Ik hoop jullie heel snel te ontmoeten!

Ik ben al meer dan vijf jaar actief als trouwfotograaf en heb daarmee al heel wat bruiloften vastgelegd. Trouwfotografie is daardoor een van mijn specialisaties. Ik heb over de jaren geleerd hoe enorm belangrijk het is om als fotograaf een goede klik met het bruidspaar te hebben. Ik loop immers de hele dag om jullie heen. Een goede klik kun je aan de kwaliteit van de foto’s aflezen. Om deze reden heb je bij mij altijd een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Meer van mijn werk zien?

Trouwfotografie bij Froukje Wilming Photography

Veel ervaring

Kleine bruiloften, grote bruiloften, uitbundige bruiloften, traditionele bruiloften, exotische bruiloften. Ik heb alle soorten en maten bruiloften gefotografeerd.

Beste fotoapparatuur

Niets mag in de weg staan om de mooiste foto's te maken. Daarom gebruik ik de beste en nieuwste fotoapparatuur om jullie bruiloft haarscherp vast te leggen.

Geen stress

Hoe moet ik staan? Sinds wanneer heb ik deze armen en waar laat ik ze? - Geen zorgen! Ik coach jullie op een ontspannen manier, zodat jullie je nergens druk over hoeven te maken. Je bent in goede handen!

Oog voor de gasten

Die geweldige dans move van je neef. Een traan van geluk bij oma. Veel van die dingen zullen door de drukte langs jullie heengaan. Ik ben er om al die details vast te leggen, zodat jullie er later nog van kunnen nagenieten.

Persoonlijke fotoreportage

Trouwfotografie die echt bij jullie persoonlijkheden past. Ik maak zo min mogelijk geposeerde shots, maar probeer zoveel mogelijk spontane foto's te maken waar jullie echt jezelf zijn.

100% enthousiasme

Als je graag een serieus kijkende fotografe wil hebben moet je verder zoeken 😉 Ik word heel vrolijk van al die blije mensen. Hopelijk kan mijn enthousiasme iets aan jullie dag toevoegen!

Tarieven Trouwfotografie

Hieronder staan de drie voordeelpakketten die het meeste werden gekozen door bruidsparen die jullie voorgingen. Hebben jullie al een keuze hebben gemaakt, twijfelen jullie nog of willen jullie een pakket op maat? Neem contact op en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Check snel of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Willen jullie eerst nog meer van mijn werk zien? Bekijk dan mijn portfolio.

Comfort

Dagdeel fotografie

1475,-
6 uur fotografie
200 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (30 pagina's)
100 km reiskosten inbegrepen*

Royal+

Uitgebreide bruiloft

1890
10 uur fotografie
400 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (32 pagina's)
€50 korting op verlovings shoot
100 km reiskosten inbegrepen*
Same day edit**

Comfort

Dagdeel fotografie

1475,-
6 uur fotografie
200 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (30 pagina's)
100km reiskosten inbegrepen*

Royal+

Uitgebreide bruiloft

1890,-
10 uur fotografie
400 nabewerkte foto's op hoge resolutie
Fysiek 20x30 fotoalbum (32 pagina's)
100km reiskosten inbegrepen*
€50 korting op verlovingsshoot
Same Day Edit**

Pakket op maat of hulp nodig bij het kiezen?

Hulp nodig bij het kiezen?

Actie!

Mooie foto’s voor op de trouwkaart? Bij het boeken van royal of royal+ bruiloft €50 korting op een verlovingsfotoshoot!

€245

€195,-

Trouwfotografie - Romantische verlovingsshoot
Trouwfotografie - Romantische verlovingsshoot
Trouwfotografie - Romantische Verlovingsshoot

Actie!

Mooie foto's voor op de trouwkaart? Bij het boeken van een royal of royal+ bruiloft €50 korting op een verlovingsfotoshoot!

Voorwaarden en extra informatie Trouwfotografie

Contactaanvraag - Comfort

Bedankt voor jullie interesse in pakket comfort! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Royal

Bedankt voor jullie interesse in pakket Royal! Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Contactaanvraag - Royal+

Bedankt voor jullie interesse in pakket Royal+. Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld

Pakket op maat / Keuzehulp

Bedankt voor jullie interesse in mijn fotografie! Vertel me meer over jullie eisen, wensen en voorkeuren. Hopelijk kunnen we dan samen een prachtig fotografiepakket voor jullie samenstellen.

Het kan zijn dat ik in een lange fotoshoot zit waardoor ik niet direct contact op kan nemen. Op werkdagen probeer ik binnen uiterlijk 24 uur te reageren.

*

= verplicht veld