FWP

Zakelijke Fotoshoot: Duurzame Kleding van Free Prisoner

Super spannend is het om in de mode te gaan afstuderen en vervolgens gelijk je eigen bedrijf te starten. Amber is een een creatieve dame die al vele jaren bezig is met het raakvlak tussen mode en milieu. Met onder andere hennep en andere gerecyclede stoffen maakt ze duurzame kleding die weinig belasting geeft op ons milieu.

Tussen Ambers stressvolle examentijd door werd ik uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen. Daarnaast mocht ik ook wat voor haar zakelijke foto’s schieten voor haar super toffe start-up. Kijk je mee?

Iedere onderneming en ondernemer heeft een eigen identiteit. Bij elke zakelijke fotoshoot probeer ik deze identiteit zichtbaar te maken in de foto’s. Bij deze fotoshoot heb ik nadruk proberen te leggen op de duurzame missie van Free Prisoner en het down-to-earth relaxte karakter van Amber.

 

Amber met het logo van Free Prisoner op haar arm

Ik word helemaal gelukkig van dit soort reportages en help en denk graag met je mee. Wil je ook persoonlijke bedrijfsfoto’s? Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Contact me!

Delen